Nowa funkcja w aplikacji Messenger umożliwia usuwanie i niszczenie wiadomości po ich przeczytaniu.

Po udostępnieniu przez Facebooka najnowszej aktualizacji aplikacji Messenger dodano wspaniałą funkcję, która umożliwia użytkownikom usuwanie wiadomości po ich przeczytaniu przez drugą osobę, co oznacza, że wiadomość zostaje automatycznie zniszczona.

Po najnowszej aktualizacji aplikacji Messenger, Facebook dodał nową funkcję, która pozwala użytkownikom ukrywać wiadomości po ich przeczytaniu przez drugą osobę. Innymi słowy, wysyłanie wiadomości, które po przeczytaniu zostają usunięte, tak jakby zostały usunięte z konta nadawcy.

Ta nowa funkcja z pewnością przyniesie użytkownikom ogromne korzyści i w tym poście wyjaśnimy, jak ją wdrożyć. Dlatego najpierw upewnij się, że zaktualizowałeś aplikację Messenger, a następnie, otwierając dowolną rozmowę ze znajomym, kliknij jego imię u góry, jak na obrazku:

Następnie wybierz nową funkcję „tajna rozmowa”, jak pokazano na obrazku:

Gdy wybierzesz ją teraz, po prostu napisz wiadomość, a po jej wysłaniu zniknie ona, gdy osoba, która ją otrzyma, przeczyta ją, tak jakbyś wszedł na jej konto i ją usunął

Przy okazji, funkcja ta daje Ci również możliwość ustawienia konkretnego czasu, po którym wysłana przez Ciebie wiadomość się pojawi – może to być przedział od 5 sekund do całego dnia.

Idź do góry przycisk